Madholdet

Ingredienser.

500 g  jordbær
1 dl appelsinsaft
2 spsk. appelsinlikør - Cointreau

Creme:
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
250 g mascarpone ostecreme
1 dl  piskefløde
2 pasteuriserede æggehvider

12 lady's fingers (savoiardi kager)



Sådan gør du.


Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 til pynt. Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække ca. 15 min. i appelsinsaft og contreau eller anden spiritus.


Creme:

Pisk æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascarpone samt piskefløde til en tyk og

luftig creme.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen.


Læg først lady's fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær og saft herfra. Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.
 

Ved serveringen:

Drys med revet chokolade og pynt med resten af jordbærrene.


Jordbær-tiramisu

Dessert

4 personer

230908