16, januar:
30. Januar:
Mørbrad fyldt med bacon, spinat og champignon
13. Februar:
Små tærter med svampe og Marsala
Frisk pasta med kylling, peberfrugt og rødløg
27. Februar:
12. Marts:
Dame aften:
Berberie-
Hasselnøddekage med chokoladecreme
26. Marts:
Afslutning:
Lille tortilla med bønner og salsa
2011-
Madholdet
Ny |
Supper |
Varme forretter |
Kolde forretter |
Svinekød |
Oksekød |
Kalvekød |
Lammekød |
Fjerkræ |
Vildt |
Fisk |
Dyrebov bouiguignon |
Hjortefilet med løg og svampe |
Hjortefilet med sellerimos |
kolde desserter |
varme desserter |
Saucer |
Salater |
Grøntsager |
Brød |
Andet |
Tomatsauce |
Bordelaise sauce |
Mormorsalat |
Fru. Pinds kartoffelsalat |
hjemmelavet karrysalat |
Mayonnaise |
Tomatsalat |
Coleslaw af spidskål |
Kentucky salat (coleslaw) |
Salat med honning-glaserede nødder |
2007-2008 |
2008-2009 |
2009-2010 |
2010-2011 |
2011-2012 |
2012-2013 |
2013-2014 |
2014-2015 |
2015-2016 |
2016-2017 |
Sild |
Det lune |
Det kolde |
Det søde/bagværk |
marinerede sild |
Marinerede sild med karrysalat |
Stegte sild i lage med bløde løg |
Karrysild |
Stegte sild i lage |
Hjemmelavet rullepølse |
Ris a la mande i marengdrede |
Ris a la mande tærte |
Ris a la mande med kirsebærsauce |
Æbleskiver |
Blomsterbergs vaniljekranse |
Brunkager |
Klejner |
Ris á la mande m. Appelsin/vanillesauce |