Butterdejspostejer med rejefyld
Crepes med laks og krydderurter
Filodejspakker med laks og spinatstuvning
Gratineret krabbe/tun med karry
Gratinerede skinkeruller med tomat og peber
Laks med grøntsagsterrine og rygeostcreme
Lille tortilla med bønner, mozorella og salsa
Majspandekager med Gravad laks, tomatsalsa og avocado
Malaysiske tarteletter med salat af kiwi og ananas
Savoyrulle med torsk og beurre blanc
Skinkepakker på salat af tomat og asparges
Små tærter med svampe og Marsala
Sprøde piroger med oksekød og grøntsager
Sprød kurv med kæmperejer og krydret mayo
Tarteletter med gedeost, porrer og parmaskinke
Vandbakkelser med fiske-
Madholdet
Ny |
Supper |
Varme forretter |
Kolde forretter |
Svinekød |
Oksekød |
Kalvekød |
Lammekød |
Fjerkræ |
Vildt |
Fisk |
Dyrebov bouiguignon |
Hjortefilet med løg og svampe |
Hjortefilet med sellerimos |
kolde desserter |
varme desserter |
Saucer |
Salater |
Grøntsager |
Brød |
Andet |
Tomatsauce |
Bordelaise sauce |
Mormorsalat |
Fru. Pinds kartoffelsalat |
hjemmelavet karrysalat |
Mayonnaise |
Tomatsalat |
Coleslaw af spidskål |
Kentucky salat (coleslaw) |
Salat med honning-glaserede nødder |
2007-2008 |
2008-2009 |
2009-2010 |
2010-2011 |
2011-2012 |
2012-2013 |
2013-2014 |
2014-2015 |
2015-2016 |
2016-2017 |
Sild |
Det lune |
Det kolde |
Det søde/bagværk |
marinerede sild |
Marinerede sild med karrysalat |
Stegte sild i lage med bløde løg |
Karrysild |
Stegte sild i lage |
Hjemmelavet rullepølse |
Ris a la mande i marengdrede |
Ris a la mande tærte |
Ris a la mande med kirsebærsauce |
Æbleskiver |
Blomsterbergs vaniljekranse |
Brunkager |
Klejner |
Ris á la mande m. Appelsin/vanillesauce |