Flamberet skinkemignon med svampe
Farseret svinekam med svampe og tomater
Glaseret hamburgerryg med abrikossauce
Indbagt svinemørbrad med tyttebær og timian sky
Koteletter i fad med bacon og asparges
Karolines enebærgryde med bagt kartoffelmos
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
Mørbrad fyldt med bacon, spinat og champignon
Mørbrad med champignon og og pastinak
Mørbradbøffer med sennep og krydret Kartoffelmos
Orientalsk svinefilet med teriyakisauce
Glaseret skinke culotte med blommekompot og kartoffel i filodej
Grydestegt rullesteg med persille
Sennepskoteletter med blancheret broccoli
Svinemørbrad med spegeskinke og tomater
Svinemørbrad med bagt kartoffel og sprøde grøntsager
Øl-
Madholdet
Ny |
Supper |
Varme forretter |
Kolde forretter |
Svinekød |
Oksekød |
Kalvekød |
Lammekød |
Fjerkræ |
Vildt |
Fisk |
Dyrebov bouiguignon |
Hjortefilet med løg og svampe |
Hjortefilet med sellerimos |
kolde desserter |
varme desserter |
Saucer |
Salater |
Grøntsager |
Brød |
Andet |
Tomatsauce |
Bordelaise sauce |
Mormorsalat |
Fru. Pinds kartoffelsalat |
hjemmelavet karrysalat |
Mayonnaise |
Tomatsalat |
Coleslaw af spidskål |
Kentucky salat (coleslaw) |
Salat med honning-glaserede nødder |
2007-2008 |
2008-2009 |
2009-2010 |
2010-2011 |
2011-2012 |
2012-2013 |
2013-2014 |
2014-2015 |
2015-2016 |
2016-2017 |
Sild |
Det lune |
Det kolde |
Det søde/bagværk |
marinerede sild |
Marinerede sild med karrysalat |
Stegte sild i lage med bløde løg |
Karrysild |
Stegte sild i lage |
Hjemmelavet rullepølse |
Ris a la mande i marengdrede |
Ris a la mande tærte |
Ris a la mande med kirsebærsauce |
Æbleskiver |
Blomsterbergs vaniljekranse |
Brunkager |
Klejner |
Ris á la mande m. Appelsin/vanillesauce |