Svinekød

Oksekød

Kalvekød

Lammekød

Vildt

Fjerkræ

Fisk


Forloren hare

Frikadeller med aspargessauce

Fyldte koteletter

Flamberet skinkemignon med svampe

Farseret svinekam med svampe og tomater

Glaseret hamburgerryg med abrikossauce

Gratinerede koteletter

Gryderet á la espagnole

Hamburgerryg med ostefyld

Hamburgerryg med madeirasauce

Husarsteg

Indbagt svinemørbrad med tyttebær og timian sky

Farseret græsk svinemørbrad

Jyttes mørbradbøf

Koteletter i fad med bacon og asparges

Karolines enebærgryde med bagt kartoffelmos

Mandelkoteletter

Koteletter i krydderurtesauce

Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat

Mørbrad fyldt med bacon, spinat og champignon

Mørbrad med champignon og og pastinak

Mørbradbøffer med sennep og krydret Kartoffelmos

Orientalsk svinefilet med teriyakisauce

Orientalsk svinemørbrad

Pikant mørbrad

Pulled pork

Glaseret skinke culotte med blommekompot og kartoffel i filodej

Grydestegt rullesteg med persille

Revelsben med chartreuse

Sennepskoteletter med blancheret broccoli

Thailandsk gryderet

Sennep- og honningbagt skinke

Svinemørbrad med spegeskinke og tomater

Svinemørbrad med bagt kartoffel og sprøde grøntsager

Øl-briseret svinekæber


Madholdet